Till förstasidan
ISDAL support AB
Apelvägen 8b
182 75 Stocksund
+46-(0)8-85 87 43
+46-(0)70-543 33 42
support@isdal.se
In English In English
På norsk På norsk
 :: Tjänster :: Kunder :: Partners :: Blogg :: Om bolaget :: Login :: Hem

Välkommen till Isdal Support

Isdal Support AB arbetar för att hitta och genomföra kostnadseffektiva lösningar för drift och underhåll av större tekniska system. Vi stödjer våra kunder i detta arbete i alla faser av den tekniska utrustningens livslängd, från specifikation och design till operativ drift och vidareutveckling.

Gullfaks C

Gasturbiner

Webdesign

Jetmotorer

Telefon

Mångårig erfarenhet

Isdal Support AB bygger på över 20 års erfarenhet av arbete med att söka och implementera lösningar för kostnadseffektivt underhåll och rätt operativ tillgänglighet för komplicerade tekniska system.

Typiska exempel är upphandling av reservdelar till offshoreplattformar inkl. optimal dimensionering av reservdelspool för gasturbiner (Statoil), översyn av logistikorganisationen runt service av jetmotorer (Volvo Aero), sökande efter kostnadsdrivare vid underhåll av snabbtåg (ABB/Adtranz/Bombardier) och beräkningsrutiner för prissättning av service (Mobilsystemföretag).

Isdal Support AB har genom sina nyutbildade dataingenjörer även kunskaper om det senaste inom informationstekniken, datanät och utveckling/projektering av företagsspecifik programvara.

Kvalitet och kostnadseffektivitet

Isdal Support AB har kundens intressen i fokus, där kompetens, integritet, kvalitet och kostnadseffektivitet är nyckelord. Genom låga kostnader för utrustning, lokaler och administration kan vi erbjuda våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser, utan att kvaliteten på vårt arbete påverkas. Om vi ser att uppdraget har en omfattning som ligger över vår kapacitet söker vi lösningar tillsammans med våra samarbetsföretag.

Snabb leverans och support

Isdal Support kännetecknas av flexibilitet och snabbt bemötande. Vi kan på kort varsel åta oss både konsultuppdrag, datasupport och utbildning inom våra kompetensområden. Se vidare under Tjänster.


Välkommen till ISDAL support
© 2023 ISDAL support AB